François Uzan, jeden z tvůrců známého seriálu Lupin (2021), nám na podzim nadělí dobrodružnou komedii pro celou rodinu jménem Family Pack (Loups-Garous), kterou uvede Netflix. Na světě už máme i první upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Francouzský film bude vycházet ze známé hry pro větší skupiny hráčů jménem Vlkodlaci z Temného hvozdu, která funguje v podstatě na stejném principu jako „Městečko Palermo“. Zvolí se vypravěč, který celou hru vede, a posléze větší skupina vesničanů a menší skupinka vlkodlaků. Vlkodlaci po nocích zabijí vesničany, ti se zas během dne dohadují o tom, kdo by mohl být vlkodlak.

V samotném snímku, v němž si jednu z předních rolí zahraje Jean Reno (V letu), se hlavními protagonisty stávají členové rodinky, kteří se skrze tajemnou hru přemístí do středověké vesnice. Ta musí každou noc čelit útokům nebezpečných vlkodlaků. 

Výše zmíněný François Uzan se postaral o režii, jako scenárista se v minulosti podílel na tvorbě seriálů jako Rodinný podnik (2019) a Člověk na správném místě (2023).

Dále se ve snímku objeví Suzanne Clément, Franck Dubosc, Jonathan Lambert, Bruno Gouery, Grégory Fitoussi, Raphael Romand, Lisa Do Couto Texeira a i český herec a kaskadér Jaroslav Vundrle.

Netflix snímek uvede někdy během letošního října.