O studiu A24 je známo, že se nebojí vydávat filmy, které s velkou radostí experimentují. Stejně tak se jedná o studio, co se především zaměřuje na pomalé a do jisté míry i artové filmy, které zkrátka nebudou pro každého. Stačí se podívat na filmy jako The Lighthouse, Lady Bird, Slunovrat a Zelený rytíř, aby si to člověk rychle uvědomil. A nyní nás čeká další originální podívaná. Studio totiž přednedávnem vydalo trailer na svůj nadcházející film, který ponese název The Beach. A jak se zdá, bude se jednat o nejvíce experimentální projekt, na kterém studio zatím pracovalo. 

Film bude sledovat jistého muže, který se rozhodl odejít z víru společnosti, aby mohl vést osamělý život u pláže. Život je to tak nesmírně prostý. Ráno nakrmí slepice, pak si jde zarybařit, přičemž ze svého úlovku si následně připraví chutný pokrm, posléze si jde jen tak zajezdit s autem, které však musí čas od času opravit, a pak si jde večer lehnout. A další den v podstatě to samé. A ten další zase. A takhle pořád dokola. V čem je háček? Žádný není. Přesně tohle totiž diváka čeká. Film mu představí celý týden v životě člověka, kterého nečeká žádné vzrušující dobrodružství, prostě bude jen koukat na jeho běžný den. 

Přečtěte si také: Trailer na Past, nový film M. Night Shyamalana, nás zavede na koncert, kde číhá sériový vrah

O celý film se postaral australský filmař Warwick Thornton, který zároveň bude hrát ve filmu hlavní roli. A vlastně také jedinou roli, pokud tedy nepočítáte tři slepice, psa a jednoho kraba, co mu budou dělat společnost. Premiéry experimentálního snímku se dočkáme 22. 11. 2021.