Britská herečka Ella Purnell, která ztvárnila jednu z hlavních postav povedené seriálové adaptace Falloutu, se už upsala ke svému dalšímu titulu. V budoucnu by se tak měla objevit v hlavní roli chystané hororové komedie The Scurry, která se nedávno začala natáčet ve Walesu.

Příběh se bude točit kolem příjezdu dvou deratizátorů, kteří míří do jistého podniku na venkově, aby zde prošetřili místní problém s havětí. Jakmile ale padne noc, budou muset čelit armádám smrtících veverek, které budou terorizovat zaměstnance i zákazníky. Výše zmíněná herečka by si měla zahrát obsluhu parkoviště, která bude nucena se vraždícím veverkám postavit v boji na život a na smrt.

Z účasti Elly Purnell je každopádně nadšený také producent James Scott ze společnosti Circus Studios. V rámci toho uvedl následující:

,,Fallout je momentálně tím největším seriálem na planetě. Takže ten fakt, že se jeho hlavní herečka připojila k našemu filmu o veverkách, je naprosto úžasný jak pro produkční tým, tak i naše celosvětové distribuční partnery.“

K herečce se dále připojí herci Paapa Essiedu (Projekt Lazarus), Rhys Ifans (Rod Draka) a Antonia Thomas (Dobrý doktor).

O režii se postará britský herec a filmař Craig Roberts, jehož předešlými filmy byly komediální dramata Ten Jim (2015), Věčná krása (2019) a Nejhorší golfista na světě (2021). O scénář se postaral Tim Telling (The Mash Report).

Zatím ale není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.