Drsňák Dwayne „The Rock“ Johnson není ve světě filmových adaptací videoher žádným nováčkem. V roce 2005 například ztvárnil jednu z hlavních rolí ve snímku Doom, který vychází podle slavné stejnojmenné herní série od studia id Software. Rozhodně to ale není film, na který by mohl slavný herec a wrestler být pyšný. Nejenže se jednalo o komerční propadák, ale zároveň ho pěkně zkritizovali jak diváci, tak i kritici. V roce 2018 se Johnson následně objevuje ve filmu Rampage Ničitelé, což byla zas filmová adaptace známé herní série od Midway Games. Ani ta kritikům a části diváků příliš nevoněla, na druhou stranu se však jednalo o film, který zaznamenal slušný komerční úspěch. A v neposlední řadě musíme také zmínit film Jumanji: Vítejte v džungli!. Ten sice žádnou adaptací videohry není, ale zároveň se i tak jedná o snímek s videoherním zasazením. Celkově vzato se dá říct, že Johnson nemá s filmy podle videoher problém. A již brzy se patrně dočkáme zcela nového projektu, ve kterém bude slavný herec účinkovat. 

Během rozhovoru pro Men´s Journal Johnson odhalil, že pracuje na další filmové adaptaci populární videohry. Zatím však neprozradil, o co se přesně jedná. Během rozhovoru každopádně prohlásil následující:

,,Nemohu vám říct, na které hře přesně pracujeme, ale k onomu oznámení dojde ještě letos. Na velké plátno převedeme jednu z největších a nejhustějších her. Je to hra, kterou jsem pařil celá léta. Moc se těším, až to představíme fanouškům všude po světě. Samozřejmě to pro naše hráčské kámoše uděláme co nejsprávněji, ale celkově zkrátka vytvoříme skvělý film.“

Nyní je samozřejmě otázka, co za jednu z „největších“ a ,,nejhustějších“ videoher má herec na mysli, protože pro každého to může být něco jiného. Že by God of War? Johnson by se pro roli Kratose určitě hodil. Případně GTA? To je zatím ve hvězdách, může to být opravdu cokoliv. 

Hodně by samozřejmě pomohlo, kdybychom přesně věděli, co za hry má herec rád. Je ale známo, že je dlouhodobě fanouškem videoherní série Madden NFL od společností EA Tiburon a EA Sports. Že by mluvil právě o tom? To se necháme překvapit, odpověď na nás každopádně čeká ještě tento rok.

O jaké hře by mohl Dwayne Johnson mluvit podle vás?