Přáli jste si k Vánocům spolupráci Kapitána Ameriky a Krále Škorpiona? Tak přesně to vám nadělí nadcházející snímek Red One, ve kterém Dwayne Johnson a Chris Evans ztvární hlavní role. Johnson navíc na svém Twitteru zveřejnil novou fotku z natáčení, na kterou se můžete podívat níže. Na ní Johnson míří spolu s Evansem na zasněžený noční hřbitov. Z jakého důvodu? Toť otázka za všechny prachy, protože dodnes stále pořádně nevíme, o čem snímek vlastně bude.

Z předešlých hercových příspěvků, které odhalují zákulisí natáčení filmu, je patrné, že Red One bude akčňák, jenž se ponese ve vánočním duchu. Přesně dějství tak sice neznáme, ale podle Johnsona se máme těšit na kombinaci filmů jako Jumanji, Zázrak v New Yorku, Život je krásný a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw, to vše se špetkou Harryho Pottera… Takže nás čekají kouzla, rychlá auta, Santa Claus a andělé? 

Inu, minimálně toho Santy bychom se skutečně měli dočkat, toho by měl totiž ve snímku ztvárnit J.K. Simmons, přičemž jeho manželku, tedy paní Clausovou, zas ztvární Bonnie Hunt. Co se týče hlavních hrdinů, tak Johnson si zahraje postavu jménem Callum Drift, Evnas zas chlapíka se jménem Jack O'Malley. Detaily o jejich charakterech však zatím neznáme.

Celý snímek každopádně vzniká pod dohledem Amazonu, který z něho údajně chce udělat první díl své velké značky. Tak uvidíme, co z toho všeho nakonec vyleze. Více informací by nám měl dát nějaký ten první oficiální trailer, ovšem těžko říct, kdy se ho dočkáme. 

O režii filmu Red One se každopádně stará Jake Kasdan, který je zodpovědný za oba novodobé Jumanji filmy, tedy Vítejte v džungli z roku 2017 a Další level z roku 2019. Scénář si vzal na starost Chris Morgan, veterán z filmové série Rychle a zběsile, který se například jako scenárista podílel na tvorbě výše zmíněného dílu Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw.

Dále by se ve filmu měly objevit hvězdy jako Lucy Liu, Kiernan Shipka, Kristofer Hivju, Nick Kroll a Mary Elizabeth Ellis.

Snímku bychom se měli dočkat až na konci roku 2023, přesněji někdy kolem Vánoc.