Po všech těch klipech, teaserech a nových plakátech bylo jasné, že v nejbližší době se dočkáme i dalšího oficiálního traileru na čtvrtý Matrix, který ponese název Resurrections. A studio Warner Bros. nám ho teprve před chvílí konečně nadělilo. V traileru se dočkáme celé řady scén, které jsme již mohli zhlédnout z předchozích propagačních materiálů, ovšem dočkáme se i pár dosud neviděných sekvencí. Trailer opět klade velký důraz na nostalgii, ukáže nám hned několik scén, které jsou přímo převzaté z předešlých dílů. 

V popisku traileru jsme se také dočkali popisu všech hlavních postav.

Keanu ReevesNeo. Muž, který byl kdysi zachráněn z Matrixu, aby se stal zachráncem lidstva, jenž si bude muset znovu vybrat, jakou cestou se vydá.

Carrie-Anne Moss - ztvární ikonickou bojovnici Trinity… nebo je to Tiffany, manželka na předměstí a matka tří dětí se zálibou v supervýkonných motorkách?

Yahya Abdul-Mateen II - moudrý a světský Morpheus, který poslouží jako průvodce Neovi. Zároveň naplňuje svůj vlastní větší účel na velmi jedinečné cestě za sebepoznáním.

Jessica Henwick – hackerka jménem Bugs, bílý králík na misi, jejíž účelem je objevit toho, kdo se obětoval pro lidstvo. A je ochotná podstoupit jakékoli riziko, aby našla legendu, kterou zbožňuje.

Jonathan Groff - Obchodní partner Thomase Andersona, uhlazený, sebevědomý a podnikový typ s bezstarostným šarmem, odzbrojujícím úsměvem a nadhledem – všechno, čím pan Anderson není.

Neil Patrick Harris - Thomasův terapeut, který úzce spolupracuje se svým pacientem, aby pochopil význam jeho snů a odlišil je od reality.

Priyanka Chopra Jonas - mladá žena s moudrostí, která neodpovídá jejímu věku, a schopností vidět pravdu. A to bez ohledu na to, nakolik je zahalená.

Jada Pinkett Smith - Niobe, odvážná generálka, která kdysi bojovala za přežití Sionu a která se nyní stará o blaho svého lidu se známým ohněm v očích. A to navzdory pocitu nedůvěry a podezření po Neově návratu.

Je možné, že Warner Bros. vydá těsně před premiérou ještě jeden poslední trailer, aby ono napětí z pokračování hezky vygradovalo. To se necháme překvapit. Premiéry se každopádně dočkáme 23. 12. 2021. Co na trailer říkáte?