Westernová manga od japonského mangaka Masasumi Kakizakiho (Srýš), Zelená krev (Green Blood), se vrací zpět na stánky českých knihkupců se svým druhým dílem. Tentokrát Smrťák Brad bude čelit návalu hněvu. Rozhodne se nedbat na rozkaz svého šéfa, obrátí zbraň proti jeho synovi a natáhne kohoutek. Chce konečně skoncovat s tímto zloduchem. Příběh nabírá nové obrátky. Brad se bude muset následně utkat s novým protivníkem, s znepřáteleným gangem Iron Butterflies.

Přečtěte si také: Hra Sekiro: Shadows Die Twice má rozšiřující manga příběh

První díl z této série u nás vyšel v únoru/februári 2020, těsně před začátkem koronakrize s tím, že druhý díl bude následovat po 3 měsíční odmlce. To se však nestalo, protože nakladatelství CREW, které je vydavatelem této série v češtině, muselo velký počet svých naplánovaných titulů odsunout na pozdější data.

Jelikož se však situace uklidnila, nakladatelství CREW už začalo vydávat několik titulů každý měsíc, takže se druhého dílu Zelené krve dočkáme již 21. července/júla tohoto roku. Pokud byste chtěli s mangou pozvolna začínat, Zelená krev je pro vás to pravé. Jedná se pouze o 5 dílnou sérii, takže za ní neutratíte mnoho peněz.