Na konci letošní zimy premiérovala na stanici Epix zbrusu nová hororová série jménem From, která pochází od tvůrců legendárního seriálu Ztraceni. A pokud jste první řadu zhlédli a líbila se vám, v tom případně pro vás máme skvělou zprávu. Díky diváckému zájmu má seriál zajištěnou i druhou řadu. Seriál vypráví o sympatické rodince na road tripu, která z jakéhosi podivného důvodu vždycky eventuálně dorazí do podivné malé vesnice, jež kdekomu nažene husí kůži. Důkazem může být například znepokojivá řada čerstvých hrobů. Kvůli následné nehodě tak bude muset rodinka ve znepokojivé vesnici nějakou dobu zůstat. Žádný klídeček je ale samozřejmě nečeká. 

Místní je sice přijmou, ale upozorní je na jednu velice podstatnou věc. Jakmile padne noc, musí nekompromisně zamknout všechny dveře a zajistit okna. S příchodem tmy se totiž ve vesnici objeví jakási hrůzná a zlá entita, která zabije každého, kdo svou ochranu zanedbal. Zatímco první řada se zaměřovala především na hrůznou atmosféru celé tajemného místa, řada druhá by měla zkoumat původ oné zlé entity, která místní obyvatele terorizuje.

Druhá série tak představí několik nových postav, které v prokleté vesnici budou přebývat také. V rámci toho tak seriál ulovil herce jako Nathan D. Simmons, Kaelen Ohm, Angela Moore, AJ Simmons a Deborah Grover. Jejich přesná role v seriálu ale zůstává tajemstvím. 

Výkonnými producenty se stali John Griffin a Jeff Pinker, který se taktéž ujal otěží showrunnera. K režii určitých dílů ze druhé série by se taktéž měl vrátit Jack Bender, který byl zároveň jedním z hlavních režisérů seriálu Ztraceni. Natáčení momentálně probíhá v kanadské provincii Nova Scotia.

Druhé řady bychom se tak měli dočkat někdy v průběhu roku 2023.