Už loni v létě jsme se dozvěděli, že úspěšná pixarovka V hlavě (2015) dostane nejenom pokračování, z něhož je už komerčně nejúspěšnější animovaný film historie, ale také jakýsi seriálový spin-off. Disneyho akce D23 Expo nedávno konečně poodhalila, na co přesně se vlastně můžeme těšit.

Chystaný animovaný seriál se bude nazývat Dream Productions, přičemž se bude odehrávat mezi událostmi prvního a druhého dílu V hlavě. Seriál opět nahlédne do mysli malé Riley, tentokrát ale blíže prozkoumáme studio a kulisy, kde se vytvářejí a natáčejí dívčiny sny. A to vždy včas a v rámci stanoveného rozpočtu. Celé místo jsme si už každopádně mohli částečně prohlédnout v prvním filmu.

Na zmíněné akci se také promítal první trailer, v němž údajně Radost (Amy Poehler) ukáže divákovi samotný proces výroby snů. Emoce se tak pokusí vytvořit sen, který bude náležitým hitem, celé se to však bude odehrávat v náležitě chaotickém prostředí. 

Ještě před rokem to vypadalo, že na seriálu pracoval scenárista Mike Jones, jenž se podílel na výrobě scénáře k pixarovkám Duše (2020) a Luca (2021). Není ale známo, zda to pořád platí. Veterán Pixaru Pete Docter, který seriál na akci představil, už před dvěma měsíci uvedl, že seriál je již hotový.

Na službě Disney+ by měl vyjít někdy během jara roku 2025.