Po předlouhém čekání je to konečně tady! Nebo lépe řečeno, konečně máme další informace o netflixovském populárním animovaném seriálu. Dračí Princ má momentálně na Netflixu celé tři řady. Dále z tohoto světa najdeme dvě knihy, dvě grafické novely a roleplay hru Tales of Xadia: The Dragon Prince. Dočkáme se ale konečně nových dílů? Ano!!!

Jedním z hlavních lákadel středečního (pro nás čtvrtečního) Geeked Weeku byly informace ohledně Dračího Prince. A toto přání bylo vyslyšeno. Tedy, napůl.

Celá série je totiž rozdělená na tři ságy. První nese název překvapivě The Dragon Prince a obsahuje první tři série. Další tři série ponesou společně název Mystery of Aaravos. Poslední série pak bude stát sama o sobě.

Samotné představení doprovázela velmi zajímavá ukázka, kde můžeme vidět Virena, kterak vzhlíží k hvězdné obloze, plus i jeho následné zkamenění, což evokuje situaci, jež se stala Hromovi při jeho posledním boji. Celou scénu završuje přemístění do aaravosova žaláře, kde se pak objevuje ve své zkameněné formě na dlani Aaravose.

Víc informací nám bohužel není známo. Za to ale víme, že tvůrci se rozhodli využít tak dlouhou pauzu k tomu, aby rozpracovali všechny série a pak je mohli v klid vydávat. V nadcházejících dílech bychom se tedy měli dozvědět něco málo o Aaravosovi. Zjistit, co se stalo mezi Raylou a Callumem a co leží v budoucnosti celé Xadie.

Podle twitterového příspěvku pak můžeme očekávat nášup dalších dílů do konce tohoto roku, snad to tedy bude co nejdříve.