Studio Sony už za necelý měsíc uvede hvězdně obsazené drama jménem Downtown Owl, ve kterém si zahrají známé herecké tváře jako Ed Harris (Top Gun: Maverick) a Henry Golding (Getlemani). Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává Julia Rabia (Lily Rabe), která si chce v roce 1984 dát pauzu od frustrujícího života ve velkoměstě, v rámci čehož přijíždí do fiktivního městečka Owl v Severní Dakotě. Na jedné z místních středních škol posléze přijme práci učitelky na jeden jediný semestr. Na městečko se ale rychle řítí ničivá sněhová bouře, která posléze svede dohromady Julii s fotbalovým fanouškem Horaciem (Harris) a chovatelem bizonů Vancem (Golding). Čekat bychom měli temně komediální příběh o tom, jaké to je žít v komunitě, kde jsou místní mytologie a násilná realita v podstatě tou samou věcí. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knihy z roku 2008, kterou napsal Chuck Klosterman. 

O režii se postarali herci Hamish Linklater a Lily Rabe, přičemž Linklater je autorem scénáře. Pro oba se bude jednat o celovečerní režijní debut.

Dále se ve snímku objeví herci jako Vanessa Hudgens, Jack Dylan Grazer, August Blanco Rosenstein, Finn Wittrock, Sam Wren Vincent, Emma Halleen, Andrew Stecker, Arden Michalec a Derek Hughes.

Snímek bude uveden na VOD 23. 4. 2024.