Známý americký herec Steve Buscemi (Impérium - Mafie v Atlantic City) si po dlouhých letech opět vyzkoušel práci filmového režiséra. Za necelé dva týdny by měl uvést svůj nejnovější film, kterým bude komorní drama jménem The Listener. V hlavní roli se představí Tessa Thompson (Thor: Láska jako hrom). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavní postavou filmu se stává Beth (Thompson), dobrovolnice na lince důvěry, která každou noc přijímá hovory od nejrůznějších lidí po celých Spojených státech. Většinou se jedná o jedince, kteří se cítí zlomení, osamělí a zcela bez naděje, přičemž za poslední rok se počet telefonátů prudce zvýšil. Jak se bude Beth dařit nadcházející noc? Zachrání někoho? Nebo naopak ztratí? Jak směna pokračuje, eventuálně vyplavou na povrch fakta o Bethině vlastním příběhu. Po celou dobu však zůstáváme s ní: nasloucháme, uklidňujeme a spojujeme. 

Steve Buscemi v minulosti natočil filmy jako Můj nejmilejší bar (1996), Věznice (2000) a Interview (2007). O scénář se postaral na Oscara nominovaný filmař Alessandro Camon (Posel).

Dále hrají Rebecca Hall, Alia Shawkat, Logan Marshall-Green, Jamie Hector, Casey Wilson, Margaret Cho, Blu del Barrio, Derek Cecil a Bobby Soto.

Snímek bude uveden na VOD již 29. 3. 2024.