Úspěch pánů Deadpoola a Wolverina nám dokázal, že MCU stále ještě může nejenom bavit, ale i vydělávat. Ovšem jak se říká, jedna vlaštovka jaro nedělá. A s radostným pokřikováním jako: ,,MCU je zpátky ve formě!“ bychom raději ještě nějaký čas počkali. Marvel každopádně hodlá slavné komiksové univerzum i nadále rozšiřovat tím, že bude tvořit další samostatná dobrodružství pro staré známé hrdiny.

Někdy v budoucnu se proto zřejmě dočkáme třetího dílu Doctora Strange, kde se titulní role vychytralého čaroděje opět chopí Benedict Cumberbatch. Známý insider Jeff Sneider nyní hlásí, že chystaný film by mohl opět zrežírovat Sam Raimi, který natočil i předešlý díl Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022).

Filmař má podle insidera velice blízko k tomu, aby s Marvelem podepsal smlouvu. Klasicky připomeneme, že jde o zvěsti od insiderů, které nemusí být nutně pravdivé, ale zrovna Sneider patří spíše mezi ty důvěryhodnější insidery. 

Pokud by ale třetí díl skutečně zrežíroval Raimi, je otázkou, kdy si pro něj udělá čas. Nutno totiž připomenout, že režisér také chystá snímek jménem Send Help, se kterým se po letech vrátí zpět k hororovému žánru, jenž mu v podstatě nastartoval kariéru, však vzpomeňme na Evil Dead.

Pokud by smlouvu s Marvelem skutečně podepsal, znamenalo by to, že by další dobrodružství slavného komiksového mága musel upřednostnit? To holt ukáže čas. 

Sam Raimi kromě druhého Strange a Evil Dead samozřejmě natočil i milovanou spider-manovskou trilogii s Tobeym Maguirem, stejně tak i povedené tituly jako krimi thriller Jednoduchý plán (1998), Téměř dokonalý zločin (2000) a horor Stáhni mě do pekla (2009).