Ano, Sama Raimiho budou mnozí zřejmě znát především jako režiséra spider-manovské trilogie s Tobeym Maguirem, ovšem talentovaný filmař z Michiganu je taktéž hororovým veteránem. Však se stačí podívat na jeho legendární Evil Dead trilogii, případně i povedené Stáhni mě do pekla (2009). Raimiho posledními filmy byly Mocný vládce Oz (2013) a superhrdinská podívaná Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022).

Ovšem nyní se zdá, že filmař se nám konečně po delší době vrátí k hororu. Pro 20th Century Studios má natočit snímek Send Help, k němuž je zároveň upsán jako jeden z producentů, ve stejné pozici by se k němu měla ještě připojit Zainab Azizi (Boy Kills World). 

O příběhu zatím víme jen to, že se má odehrávat na jakémsi ostrově. Bližší informace neznáme, nicméně zdroje serveru Deadline tvrdí, že horor by měl připomínat snímek Misery nechce zemřít (1990), filmovou adaptaci slavné knihy od Stephena Kinga, a také drama Trosečník (2000) s Tomem Hanksem.

Takže kdo ví, třeba film bude o ztroskotaném nešťastníkovi, o něhož začne na ostrově pečovat nějaký domorodý kmen, který ho však nebude chtít za žádnou cenu nikam pustit a klidně se uchýlí k násilí, aby ho na ostrově udržel. Ale to holt uvidíme. Snímek by každopádně měl být exkluzivitou pro kina. Zatím ale není známo, kdy přesně se začne natáčet. 

O scénář k filmu se postaralo filmařské duo Damian Shannon a Mark Swift, které napsalo horory Freddy versus Jason (2003) a Pátek třináctého (2009). Taktéž se oba tvůrci podíleli na výrobě scénáře k filmové Pobřežní hlídce (2017). Datum premiéry zatím na světě nemáme.