Nejnovější kapitola z predátorské série jménem Predátor: Kořist (Prey) se stal v podstatě takovým spasitelem celé značky. Mnozí fanoušci se shodují na tom, že se jednoznačně jedná o nejlepší díl od dob prvního filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem, což dokazují i pozitivní reakce od kritiků a diváků. Nový Predátor, ve kterém se slavnému a po zuby ozbrojenému emzákovi postaví mladá lovkyně Naru (Amber Midthunder) z kmene Komančů, se navíc za první tři dny od premiéry stal vůbec ten nejsledovanější filmem, jaký Hulu kdy vysílalo. Je proto jasné, že studio 20th Century bude na jeho úspěch navázat.

A to možná právě v podobě případného pokračování, pro které si první díl nechal tak trochu pootevřená vrátka. Jak se navíc zdá, tvůrci už začali o případném druhém díle mluvit. 

Výše zmíněná Amber Midthunder nedávno poskytla krátký rozhovor pro server Variety, během něhož dostala otázku, kdy uvidíme pokračování. A sympatická představitelka Naru odpověděla opravdu velice opatrně:

,,Žádné datum pro vás nemám. Tohle není žádné oznámení, ale zároveň neříkám, že k němu nedojde. Neustále mluvíme o spoustě věcí a tohle byla možná jedna z nich.“

Herečka následně prohlásila, že si celou filmovou zkušenost moc užila a je připravena se do série vrátit. Ať už se tedy vydá kterýmkoliv směrem. To je vcelku jasné naznačování toho, že 20th Century zaručeně s Predátorem nekončí. Otázkou samozřejmě je, zda opět stojí za to vrátit se k postavě Naru a indiánům. Mnohem lepším nápadem by možná bylo zase prozkoumat jiné vody, respektive jiná historická období a lokace. Mezi populární kandidáty tak například patří feudální Japonsko, vikinská Skandinávie a rytířská Anglie.

Sám Dan Trachtenberg, který nejnovějšího Predátora natočil, v létě minulého roku prohlásil, že pro případný další díl už má také své vlastní nápady. Necháme se každopádně překvapit, kam Predátorovy cesty v budoucnu povedou. Predátor: Kořist (Prey) se stal také vůbec prvním filmem v historii, který má kompletní dabing v komančštině.

Kromě výše zmíněné herečky si ve filmu zahráli i herci jako Dakota Beavers, Dane DiLiegro, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope a Stefany Mathias.