Minulý měsíc vyšlo najevo, že studio Warner Bros. nám nadělí jakýsi dobrodružný rodinný film, v němž by se možná mohli objevit dinosauři, s Ewanem McGregorem (Obi-Wan Kenobi) a Anne Hathaway (Čarodějnice) v hlavních rolích. A nedávno snímek dostal nejenom název, ale také oficiální datum premiéry.

Film se bude jmenovat Flowervale Street, přičemž do kin dorazí 16. 5. 2025, u nás snad klasicky od den dřív. Stále ale zůstává záhadou, o čem přesně vlastně film bude.

Jak již bylo řečeno, mělo by jít o rodinnou dobrodružnou podívanou, která se bude odehrávat v 80. letech. Minulý měsíc server The Hollywood Reporter uvedl, že ve filmu by se měli objevit i dinosauři, nicméně McGregor v rozhovoru pro Collider uvedl, to může i nemusí být pravda. Holt uvidíme. Zároveň také prozradil, že on a Hathaway budou ve filmu hrát rodiče. 

K hercům se ještě připojí Maisy Stella (Nashville) a Christian Convery (Sweet Tooth: Chlapec s parožím). Není známo, koho přesně si zahrají, ale pokud McGregor a Hathaway budou hrát rodiče, tipli bychom si, že půjde o jejich děti.

O scénář a režii se postará David Robert Mitchell, jehož nejznámějším filmem bude bezesporu vcelku nedoceněný horor Neutečeš (2014), který se v budoucnu dočká pokračování jménem They Follow.

Na celý projekt také dohlíží J.J. Abrams (Star Trek: Do temnoty) a jeho společnost Bad Robot Productions.

Mezi další producenty patří ještě Hannah Minghella, Matt Jackson a Tommy Harper. Jakmile se začne natáčet, tak bychom se mohli o hlavní dějové linii dozvědět další informace.