Herečka Barbara Hershey, známá díky slavné filmové sérii Insidious, se vrací k hororovému žánru. Ale bude se opět jednat o duchařinu? Nebo nás čeká jen hrůzné nahlédnutí do mysli stárnoucího nemocného člověka? O tom se přesvědčíme v novém hororu The Manor, který vznikal pod taktovkou Axelle Carolyn. Jedná se o jeden z hororových snímků z filmové série Welcome to the Blumhouse, kterou má na starosti studio Blumhouse Productions

Film bude sledovat příběh postavy jménem Judith Albright, která se kvůli prodělané mrtvici přestěhuje do nóbl gotického domova důchodců jménem Golden Sun Manor. I přestože personál je zde vynikající a více než ochotný, plus Judith zde naváže přátelství s dalšími obyvateli domu, velice brzy zjistí, že tu něco nehraje. Začne mít totiž hrozivé vize a noční můry, kvůli kterým začne mít vážné podezření, že v jejím novém domově se skrývá jakási hrůzná entita. A i přestože někteří obyvatelé domu začnou brzy za podezřelých okolností umírat, nikdo není ochoten Judith uvěřit, že by za tím mohlo stát něco nadpřirozeného a zlého. Dokonce i její vnuk Josh (Nicholas Alexander) se domnívá, že za tím vězí babičky vznikající demence. Judith se proto rozhodne všem věcem přijít na kloub na vlastní pěst. 

Podle režisérky a scénáristky Axelle Carolyn film vznikal podle jejích vlastních vzpomínek, kdy musela sledovat některé ze svých rodinných příslušníků, kteří se s demencí potýkali. Podle režisérky si motiv domova důchodců vybrala záměrně, protože to je v určitém ohledu místo, ze kterého není úniku. Pro natočení hororu je to tudíž ideální prostředí.

Kromě výše zmíněné herečky si ještě ve snímku zahrají například Jill Larson, Fran Bennett a Katie Amanda Keane. Na Amazonu se ho dočkáme 8. 10. 2021.