Už je v podstatě stoprocentně jisté, že se někdy v budoucnu dočkáme druhého dílu velice povedeného thrilleru Zúčtování, v němž si Ben Affleck (Air) zahrál autistického zabijáka a matematického génia Christiana Wolffa. Nějakou dobu už také víme, že tentokrát si snímek vezme pod palec studio Amazon MGM. To nedávno už také oficiálně oznámilo, že se projekt dává do pohybu, přičemž Affleck se opět chopí hlavní role.

Dále bychom měli počítat i s návratem Jona Bernthala (The Punisher), který si opět zahraje Christianova bráchu Braxe. Zdá se ale, že můžeme počítat s návratem dalších starých známých postav. Ve dvojce by se měli opět objevit jak J.K. Simmons (Válka zítřka) jako Ray King, tak i Cynthia Addai-Robinson (Pán prstenů: Prsteny moci) jako datová analytička Marybeth Medina. A právě u Mediny by měla začít hlavní dějová linka filmu. 

Podle popisu příběhu od Amazonu se zdá, že Medina bude muset kontaktovat Christiana poté, co byl zabit její bývalý šéf. Christian se pak rozhodne spojit síly s nemilosrdným Knoxem, aby odhalili nejenom důvod vraždy, ale i jejího viníka. Svou nebezpečnou misí však budou dráždit hada bosou nohou. A když jim pak začnou jít po krku nejrůznější zabijáci, zjistí, že přišli na stopu něčemu velkému.

Vyšlo také najevo, že snímek nakonec exkluzivitou pro kina nebude, premiérovat tudíž bude na službě Amazon Prime Video. Jelikož má natáčení už velice brzy začít, podle všeho již příští týden, mohli bychom se dočkat dalších informací o tom, kdo všechno se ve filmu ještě objeví. 

O režii se opět postará Gavin O'Connor, který už má v hlavně nápady i pro třetí díl, jenž označil za „Rain Mana na steroidech“. Stejně tak se vrací i scenárista Bill Dubuque (Ozark). Snímek by mohl teoreticky premiérovat už někdy během roku 2025.