Carrie-Anne Moss (The Matrix Resurrections) se stane jednou z hlavních hvězd chystaného nízkorozpočtového zombie filmu jménem Die Alone, který uvede studio Quiver Distribution. Níže se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se zaměří na s amnézií se potýkajícího mladíka jménem Ethan (Douglas Smith), který se ztratí v nebezpečném světě, jenž se matka příroda rozhodla vzít od lidí zpět. Skomírající lidská civilizace, ve které již nelze věřit téměř nikomu, tak čelí tajemným tvorům, kteří mnohdy žádné dobré úmysly nemají. Ethan následně spojí síly s výstřední a houževnatou přeživší jménem Mae (Moss), aby mohl najít a zachránit svou ztracenou přítelkyni Emmu (Kimberly-Sue Murray). Jednou z předních hvězd se také stane Frank Grillo, slavná hvězda béčkových akčních filmů, jenž zřejmě ztvární záporáka.

Je na tom hodně vidět, že se jedná o titul s malým rozpočtem, nicméně pokud se poohlížíte po nějakém zajímavějším zombie kousku, tohle by nemuselo být špatné. 

O scénář a režii se postaral Lowell Dean, který má za sebou hororové tituly jako 13 Eerie (2013) a WolfCop (2014).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jonathan Cherry, Steven Roy, Amy Matysio, Sari Mercer, Leo Fafard, Laura Abramsen a Ryland Alexander.

Snímek bude uveden na VOD 18. 10. 2024.