Na letošním Super Bowlu se studio Universal pochlubilo i další krátkou upoutávkou na chystanou akční jízdu jménem Opičí muž, ve které se v hlavní roli objeví Dev Patel (Zelený rytíř). Zároveň se také bude jednat o jeho režijní a scenáristický debut. Na upoutávku se můžete podívat výše. Ta nám opět předvede akci, při jejímž sledování zřejmě vyvstanou v hlavě dvě slova: „John Wick“. Zda se ale bude jednat o stejně zábavnou jízdu, je otázkou.

Příběh se každopádně zaměří na bezejmenného mladého muže, který si pravidelně vydělává bojem v nelegálních zápasech v Indii, kde se nechává se svou opičí maskou na tváři zmlátit populárnějšími bojovníky. Svůj nahromaděný hněv je ale připraven vypustit ve chvíli, kdy se mu podaří najít způsob, jak proniknout mezi zkorumpovanou elitu města. Jeho cílem proto pomstít se lidem, kteří ho v dětství připravili o vše. Snímek je inspirovaný legendou o Hanumanovi, ztělesněním odvahy a síly. 

Spolu s Patelem ještě na scénáři pracovali Paul Angunawela (Keith Lemon: The Film) a John Collee (Hotel Mumbai).

Dále se ve snímku objeví herci jako Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash Tripathy, Vipin Sharma, Sikander Kher a Fahad Scale.

V našich kinech se snímek objeví 4. 4. 2024.