Netflix nedávno konečně zveřejnil plnohodnotný oficiální trailer na komediální detektivku Na nože: Glass Onion, ve které se nám opět představí Daniel Craig jako schopný vyšetřovatel Benoit Blanc. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už nějakou dobu víme, Blanca čeká další vyšetřování vraždy, které však bude od minula snad ještě zapeklitější. Tentokrát se bude muset vydat na soukromý ostrov ve Středozemním moři, který patří miliardářovi Milesu Bronovi (Edward Norton). Právě tam se totiž pořádá velká oslova, která má však bude mít dost hrozivé finále. Vraždu. A Blanc tak bude muset znovu otestovat svou detektivní mysl, aby mezi přítomnými našel viníka. To však nebude ani trochu jednoduchý úkol. 

Minulý díl se mohl chlubit opravdu parádní hereckou sestavou, u nadcházejícího pokračování tomu nebude jinak. Ve snímku se nám tak přestaví hvězdy jako Dave Bautista, který ztvární slavnou Yotube hvězdu Dukea Codyho, dále Kate Hudson v roli módní návrhářky jménem Birdie Jay, plus v neposlední řadě také Kathryn Hahn, jež ztvární na senátorku kandidující Claire Debellu.

Dále si ve snímku také zahrají hvězdy jako Madelyn Cline, Jessica Henwick, Janelle Monáe a Ethan Hawke, jehož role je zatím neznámá, ale je poměrně pravděpodobné, že právě on bude onou první obětí. 

Otěží režie se opět ujal Rian Johnson, který zároveň zpracoval scénář. Ten v minulosti taktéž potvrdil, že i druhý díl silně čerpal z děl od Agathy Christie, především z případů Hercula Poirota. Zároveň ale také bral inspiraci z nejrůznějších mysteriózních filmů o vraždách, jmenovitě například ze snímku Konec Sheily z roku 1973. Samotný název filmu vychází podle slavné písně od Beatles, kterou milovaná britská skupina složila v roce 1968.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 12. 2022.