Dlouhé čekání je téměř u konce. Už příští týden zamíří do kin marvelovská jízda Deadpool & Wolverine, ve které se nám titulní regenerující se drsňáci v podání Reynoldse a Jackmana představí v plné kráse. Nyní se Marvel pochlubil finálním trailerem, který oproti těm dřívějším už trochu ubere na vtipech, nicméně ukáže nám zase něco nového.

V první řadě se dočkáme takového nostalgického poohlédnutí za Wolverinovo minulostí z filmové série o X-Menech, nechybí samozřejmě ani smutná scéna z povedeného titulu Logan: Wolverine (2017), kde to ještě vypadalo, že Jackmanova hrdinu vidíme naposledy.

A když už o povedeném filmu mluvíme, tak je třeba zmínit, že v chystané akční jízdě se vrátí na scénu i Wolverinova chráněnkyně Laura alias X-23, kterou opět ztvární již dospělá Dafne Keen.

Dále se také v traileru mihne jak Sabertooth, tak i Toad, padouši z prvního x-menovského filmu z roku 2000.

A několik nových scén dostane i záporáčka Cassandra Nova (Emma Corrin), se kterou si evidentně nebude radno zahrávat. Deadpool a Wolverine v jednom filmu je událost, na kterou někteří fanoušci čekali dlouhá léta, tak snad se nedostaví žádné zklamání!

Ze starých známých se nám vrátí Morena Baccarin jako Deadpoolova láska Vanessa, Karan Soni jako taxikář Dopinder, Stefan Kapičić jako mutant Colossus, Leslie Uggams jako Slepá Al, Rob Delaney jako Peter, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead a Shioli Kutsuna jako Yukio.

O režii se postaral Shawn Levy, který s Reynoldsem pracoval na titulech jako Free Guy (2021) a Projekt Adam (2022).

Scénář zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Oficiální premiéra v českých kinech je stanovená na 25. 7. 2024.