Jedna z nejoblíbenějších postav z Marvel univerza, Deadpool, se vrací zpět k českým čtenářům a s ním i hromada přestřeleného násilí a černého humoru. Nový svazek Deadpool, miláček publika 3: Něco tady smrdí fanouškům představí rozdílné příběhy, ve kterých se objeví i další známé postavy ze světa Marvelu.

Přečtěte si také: Deadpool versus Sabretooth v novém svazku

„Hodíme naše staré kamarády do smetí? Daredevil, Power Man a Iron Fist skončí na skládce! Wade Wilson má nový kšeft. Musí ochránit život bankéře, který podrazil všechny zločinecké kartely v okolí. A pomoct mu s tím může jen zástupce státního návladního Matt Murdock. Ruce k dílu ale přiloží i Luke Cage a Danny Rand. A to už je solidní recept na meganásilnou, podvratně bitkózní ninja kung-fu melu gargantuovských rozměrů! A aby toho nebylo málo, pokusí se užvaněný žoldák pořešit jednu nemilou patálii Doctora Strange. Nejde přitom o nic malého – Empirikul vyhlásili válku samotné magii a chtějí smést z existence všechno nadpřirozené. Což zahrnuje i paní Deadpoolovou, čili Shiklah! Síly Empirikulu dosáhnou opevnění Metropole monster a Deadpool se musí pustit do boje právě tam, po boku svých nejkouzelnějších přátel!“

Svazek bude obsahovat sešity Deadpool číslo 13 z roku 2015 a Deadpool: Poslední dny magie číslo 1, na jejichž tvorbě se podíleli Gerry Duggan (Batman: Hřbitovní směna), Charles Soule (Star Wars), David Walker (Luke Cage), Jacopo Camagni (Nomen omen) a další.

Třetí svazek ze série Deadpool, miláček publika u nás vyjde pod taktovkou nakladatelství CREW. Český překlad má na starosti Darek Šmíd. Datum vydání je stanoveno na úterý 4. května/máje 2021. Komiks vyjde v brožovaných deskách a bude obsahovat 120 plnobarevných stran. 

Krátká ukázka komiksu