Chystaný třetí díl Deadpoola, ve kterém se Ryan Reynolds opět ujme role milovaného komiksového antihrdiny, by měl být vyloženě přeplněný nejrůznějšími postavami z předešlých marvelovských titulů. Tou nejzásadnější bude samozřejmě starý dobrý Wolverine (Hugh Jackman), jehož podobu jsme si už mohli prohlédnout na fotce z natáčení.

Známý insider CanWeGetSomeToast ale nedávno odhalil, že ve filmu by se mohla objevit postava, která s naším regenerujícím se mutantem má mnoho věcí společných. Podle insidera by se mohla ve filmu objevit herečka Dafne Keen, která si ve fanoušky milovaném filmu Logan: Wolverine (2017) zahrála dívku Lauru, jednu z primárních protagonistek, jež měla stejné schopnosti jako Wolverine. Insider ale sdělil, že v Deadpoolovi 3 by neměla mít příliš významnou roli, podle všeho by spíše mělo jít o cameo. 

Dále odhalil, že Marvel začal s herečkou před několika měsíci o návratu do role jednat, nicméně následně začala stávka herců, kvůli které musela být veškerá jednání pozastavena. Údajně s tím ale studio počítalo, přičemž jakmile bude stávka u konce, rozhovory s herečkou budou pokračovat dál. Hlavní část produkce Deadpoola 3 je momentálně kvůli stávce také pozastavená, nicméně režisér Shawn Levy podle všeho uvedl, že s natáčením se už nacházeli v polovině.

Role každopádně otevřela mladé španělské herečce vrata Hollywoodu dokořán, o dva roky později se stala hlavní hrdinkou seriálu Jeho temné esence (2019), adaptace slavné stejnojmenné trilogie od spisovatele Philipa Pullmana. Tak uvidíme, zda ji ve třetím Deadpoolovi skutečně uvidíme. A hlavně jsme zvědaví na to, zda bude mít nějakou výraznou interakci právě s Wolverinem. 

Jak již bylo řečeno, ve třetím díle se má objevit celá řada známých postav. Podle mnohých zvěstí by se měli vrátit také nejenom další X-Meni jako Storm (Halle Berry), Jean Grey (Famke Janssen), Cyclops (James Marsden) a Charles Xavier (Patrick Stewart), ale třeba i filmový Daredevil (Ben Affleck) a Elektra (Jennifer Garner).

Proslýchá se také, že jednou z hlavních záporaček se má stát Cassandra Nova, kterou by si mohl zahrát Emma Corrin. O režii se tentokrát postaral Shawn Levy, který s Reynoldsem natočil snímky Free Guy (2021) a Projekt Adam z minulého roku.

Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Snímek měl premiérovat 2. 5. 2024, ale toto datum bylo podle informací z předešlého měsíce odstraněno z marvelovského kalendáře premiér.