Jelikož máme konečně u konce stávku herců, produkce třetího Deadpoola může zase dál pokračovat. A nyní zde máme zase další várku fotek z natáčení, na kterých se nacházejí nejenom Ryan Reynolds a Hugh Jackman, ale patrně i ještě jeden starý známý.

Ne, není to Gandalf Šedý, spíše se zdá, že se jedná o mutanta Sabertootha. Toho jsme ve filmové sérii o X-Menech viděli ve dvou verzích, vypadá to ale, že v Deadpoolovi 3 se dočkáme té, jež se nám představila ve snímku X-Men (2000). Zde si ho zahrál Tyler Mane, není ale známo, zda si roli zopakoval i pro nadcházející film. Ale moc by nás to nepřekvapilo, protože ve snímku bude mít podle všeho cameo celá řada herců z marvelovského filmového světa. A to nejenom představitelé X-Menů, podle všeho také i třeba Ben Affleck jako Daredevil a Jennifer Garner jako Elektra

Je ale opravdu vcelku dost pravděpodobné, že se skutečně jedná o Manea, protože server Mirror přišel ještě s jednou zajímavou informací. Na natáčení byl podle všeho spatřen také herec Ray Park, který si ve výše zmíněném prvním díle X-Menů zahrál mutanta Toada. On a Sabertooth byli spolu s Mystique hlavními služebníky Magneta, proti kterým Wolverine a jeho spojenci ze školy Charlese Xaviera bojovali.

Ať už to je ale s identitou postavy na fotce jakkoliv, vzhledem k její useknuté hlavě to vypadá, že ve filmu příliš dlouho nepobyde. Nedávno také vyšla nová fotka s Deadpoolem, na které se nachází i nováček v podobně psíka Dogpoola. 

Třetí Deadpool bude každopádně mládeži nepřístupná podívaná, kterou si pod režisérský palec tentokrát vzal Shawn Levy (Free Guy, Projekt Adam). Scénář zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Snímek k nám dorazí 25. 7. 2024.