Pokud máte doma své potomky, určitě je chcete časem dostat k četbě. Jak to ale udělat, když je klasické knihy nebaví? My pro vás máme malý tip, abyste svým dětem vštípili lásku k četbě, ale nenudili je starými pohádkami z našeho dětství nebo nudnými obrázkovými knihami pro malé děti.

Přečtěte si také: V červnu nás čeká nádherně stylizovaný pohádkový komiks s názvem Dobrodruh Timo

Nakladatelství CREW začalo v roce 2019 vydávat edici s názvem Můj první komiks, jež obsahuje grafické romány pro děti od šesti nebo sedmi let. Do minulého týdne si děti mohly vybrat mezi čtyřmi tituly s názvy Avengers: Rukavice nekonečna, Spider-Manova dobrodružství, Iron Man: Hrdina ve zbroji nebo My Little Pony - Poníci v akci.

Během minulého týdne však přibyl do sbírky pátý komiks, který potěší malé fanoušky nebo spíše fanynky DC univerza. Jedná se o grafický román DC Superhrdinky - Léto na Olympu od scénáristky Shae Fontany a ilustrátora Yanceyho Labata, který dětem ukáže školní docházku oblíbených DC superhrdinek.

„I superhrdinky musely někdy chodit do školy a řešit problémy s učením a kamarádkami. Dětské verze Wonder Woman, Harley Quinn, Batgirl a dalších hrdinek vám předvedou, že školní problémy vám dají zabrat, i když máte superschopnosti. Naštěstí, když máte dobré kamarádky, se vždycky nějaké řešení najde! A to i když se problémy týkají antických bohů a zmizelého neviditelného letadla!“

Dětský komiks DC Superhrdinky - Léto na Olympu již můžete s malou slevou zakoupit na eshopu nakladatelství CREW. Taktéž zde můžete dětem ukázat krátkou elektronickou ukázku a ujistit se, že se jim bude tento titul líbit.