Pokud vás téma paralelních světů ještě neunavuje, můžete tento měsíc dát šanci chystané komediální sérii Davey & Jonesie's Locker, která má na světě oficiální trailer. Možná to někomu bude připomínat teenagerovskou verzi oscarového titulu Všechno, všude, najednou (2022), akorát mnohem uřvanější.

Příběh se zaměří na Davey (Veronika Slowikowska) a Jonesie (Jaelynn Thora Brooks), dvě roztomile excentrické nejlepší kamarádky na střední škole, které jednoho dne zjistí, že v jejich skříňce se nachází portál do multivesmíru. Následně tak na ně čeká řádně bláznivé a bizarní dobrodružství, během něhož budou zkoumat různé alternativní verze své školy, ve kterých panuje vždy krapet odlišný řád. Obě dvě kámošky ale hodlají z tohoto nečekaného výletu do jiných realit vytěžit maximum. V každém světe tak za sebou zanechají jistou stopu, i přestože budou čelit naprostému mezidimenzionálnímu chaosu. 

Tvůrkyní a hlavní scenáristkou se stala Evany Rosen, která psala například i pro animované seriály jako Zhu Zhu (2016) a Totální Dramarama (2018).

Dále se v sérii objeví herci jako Sydney Topliffe, Erika Swayze, Dan Beirne, Kevin Osea, Nikko Angelo Hinayo, Evany Rosen, Alexa Yaphe a Parker Lauzon.

U nás by měla série premiérovat na Disney+ od 22. 3. 2024.