Všichni fanoušci fantasy RPG titulů netrpělivě čekají na nový díl Dragon Age, který by podle spekulací mohl být restartem série. Naposled jsme o novém RPG z této série slyšeli na akci The Game Awards, kde vývojáři ukázali nový zajímavý teaser trailer, který toho ale moc neprozradil. Pokud stále netrpělivě čekáte na bližší informace, máme pro vás menší tip, jak si dlouhé čekání aspoň zpříjemnit.

Komiksové vydavatelství Dark Horse bude v nejbližší době vydávat velkou komiksovou knihu s názvem Dragon Age: The First Five Graphic Novels, jež obsahuje 22 sešitů z různých komiksových Dragon Age sérií od scénáristů Davida Gaidera (The Calling), Alexandera Freeda (Alphabet Squadron), Grega Rucka (Wonder Woman), Nunzia DeFilippise (Amazing Agent Luna), Christiny Weir (New Mutants) a ilustrátorů Carmen Carnero (Captain Marvel), Terryho Pallota (Sword of Dracula) a Chada Hardina (Harley Quinn).

Co se přesného obsahu sbírky týče, těšit se můžete na komiksové série Dragon Age: The Silent Grove, Dragon Age: Those Who Speak, Dragon Age: Until We Sleep, Dragon Age: Magekiller a Dragon Age: Knight Errant. Dohromady se jedná o 432 barevných stran v brožovaných deskách za velmi slušných 30 dolarů (650 korun).

Přečtěte si také: Komiksový Zaklínač od Dark Horse ukazuje prvé stránky

Datum vydání by mělo spadat na 17. února/februára 2021. Jedná se však o anglické vydání, které určitě nebude přeloženo do češtiny. I tak by se komiksová sbírka Dragon Age: The First Five Graphic Novels mohla objevit v nějakých českých obchodech, které se specializují na anglickou literaturu či na herní merchandising.