Útok titánů je vcelku mladá dark fantasy manga série od japonského mangaka Hadžime Isajamy. Začala vycházet v časopise Bessacu šónen Magazine od září/septembera 2009. Později se také objevila v celistvých svazcích, kterých je v současné době v Japonsku 30. V roce 2013 navíc vznikl televizní anime seriál z produkčních studií Wit Studio a Production I.G.

Přečtěte si také: Pátý díl komiksu Kůstek přichází v novém barevném kabátku

V Česku má vydávání této série na starosti nakladatelství CREW. Do současné chvíle bylo vydáno celkem 22 svazků, které můžete stále koupit na jejich eshopu. Pokud vás už nebaví čekat na další svazek, máme pro vás dobrou zprávu. V první vlně komiksů a mangy pro měsíc srpen/august vyjde i 23. díl, který nás zase posune v oblíbeném příběhu našich hrdinů. Datum vydání je stanoveno na 4. srpna/augusta 2020. V dalším odstavci si můžete přečíst samotnou anotaci, abyste věděli, co vás vlastně v novém svazku čeká.

"Zatímco Eren a jeho přátelé spřádají smělé plány do budoucna, jejich bývalý spolubojovník Reiner i tajemný Zeke mají docela jiné starosti. Je třeba zachovat převahu říše nad výbojnými sousedy, jenže k tomu by se hodilo mít „Prapůvodního titána“, který se stále ještě nalézá v nepřátelských rukou na ostrově Paradis. Jak se ho však zmocnit, když všechny předchozí plány selhaly?"

Pokud stále tápete, jestli si tento díl chcete zakoupit, na eshopu nakladatelství CREW se můžete podívat na krátkou ukázku, která vám snad pomůže v rozhodnutí.