Fanoušci si přáli vidět pokračování Daredevila od chvíle, kdy byl seriál od Netflixu po třetí sezóně zrušen. Tehdy se nevědělo, zda bude mít tato postava ještě nějakou budoucnost, ale pak začal Marvel fanoušky překvapovat. Znovu představil Charlieho Coxe jako Matta Murdocka alias Daredevila ve filmu Spider-Man: Bez domova, taktéž i seriálového padoucha Kingpina, kterého hrál Vincent D'Onofrio, přivedli zpět v novém seriálu Hawkeye.

Bylo jasné, že tyto postavy jsou pro Marvel Cinematic Universe opět důležité, ale zatím se nevědělo, kdy a kde je fanoušci znovu uvidí. Nyní to podle určitých zvěstí vypadá, že Marvel skutečně plánuje čtvrtou sérii Daredevila. A ta by se mohla začít natáčet už letos.

Tato fáma vznikla na základě nové LLC společnosti, která zřejmě má být spojena se studiem Marvel. LLC, která nese název "Blind Faith Productions LLC", zřejmě naznačuje přímé spojení s postavou Daredevila, což poznamenal mimo jiné web Murphy's Multiverse:

"Pravděpodobná nová produkční společnost LLC, spojená s Marvel Studios, byla založena před necelými dvěma týdny. Její název "Blind Faith Productions LLC" působí jako dokonalé shrnutí dvou nejcharakterističtějších Murdochových vlastností. A to jak fyzických, tak duchovních. Neznamená to však, že nový Daredevilův projekt bude v dohledné době debutovat, protože se nedá říct, jestli LLC skutečně vznikla pro projekt Marvelu."

Přečtěte si také: Jak bude vypadat další MCU Spider-Man? Sony a Marvel mají údajně odlišné vize

Zdroj KC Walsh údajně také potvrdil, že natáčení seriálu Daredevil je naplánováno na konec tohoto roku.

Doba natáčení by se časově shodovala se založením výše zmíněné společnosti s ručením omezeným. Protože se k projektům obvykle připojují scénáristé a režiséři nedlouho po založení LLC, zdá se pravděpodobné, že se v následujících měsících dozvíme více podobných novinek. Fanoušci se tak mohou opatrně těšit na oznámení, které potvrdí, že čtvrtá série Daredevila není jen fámou, ale skutečností. Do té doby si však musíme počkat na nástup nového domova, streamovací platformy Disney Plus, kam se přesunuly všechny původních Marvel seriály z produkce Netflixu.