Pro mnohé fanoušky tato informace možná nebude překvapivá, ale nedávno vyšlo najevo, že Disney připravuje zbrusu nový seriál o Daredevilovi. Měl by se eventuálně objevit na Disney+, přičemž o scénář se má postarat duo Matt Corman a Chris Ord. Zatím nebylo zveřejněno žádné oznámení o obsazení, ale fanoušci se mohou pravděpodobně opět těšit na to, že Charlie Cox se do své ikonické role Matta Murdocka vrátí. Ten ho ostatně ztvárňoval ve všech třech řadách seriálu, který byl původně na Netflixu, nicméně následně se přemístil právě na Disney+, kam se také přesunuly všechny původní Marvel seriály z produkce Netflixu.

Coxova účast v nadcházejícím seriálu sice ještě potvrzená není, ale je velice pravděpodobná. Jeden z důvodů, proč se původní seriál těší takové chvále, tkvěl především v jeho hereckém výkonu, čímž si získal srdce milionů fanoušků po celém světě. Nesmíme také zapomenout, že Cox se jako Matt Murdock již objevil ve veleúspěšné marvelovce Spider-Man: Bez domova. Stejně tak jsme se v seriálu Hawkeye dočkali také padoucha Kingpina, kterého opět ztvárnil Vincent D´Onofrio. Informace o novém seriálu poskytl web Variety, přičemž Marvel by je měl brzy oficiálně potvrdit.

Co se informací o samotných tvůrcích týče, tak Matt Corman a Chris Ord jsou mimo jiné oba zodpovědní za krimi seriál V utajení z roku 2010. Taktéž se oba podíleli jako scénáristé na seriálech jako Containment a The Brave. Pro připravovaného Daredevila budou taktéž ve funkcích hlavních producentů.

Na více detailů o chystaném seriálu si budeme muset počkat. Disney a Marvel tak snad brzy učiní oficiální oznámení, kde odhalí, jaké vlastně mají s Daredevilem přesně plány. Komiksový Muž beze strachu se každopádně zaručeně vrátí. V jaké podobě? To uvidíme.