Už delší dobu víme, že ve výrobě je prequel ke slavné filmové sérii Dannyho parťáci, ve kterém se v hlavní roli mají objevit Ryan Gosling (Drive) a Margot Robbie (Barbie). Pokud byste ale raději viděli další pokračování, do kterého by se vrátil Danny Ocean (George Clooney) a jeho partička sympatických profesionálních zlodějíčků, následující informace by vás mohla potěšit.

George Clooney momentálně propaguje svůj nejnovější natočený film jménem The Boys in the Boat, přičemž během rozhovoru pro server Uproxx dostal otázku, zda se někdy dočkáme dalšího pokračování Dannyho parťáků. A Clooney poskytl poměrně překvapující odpověď. Podle jeho slov už je na světě „skvělý“ scénář k dalšímu dílu, který se mu velice líbil. Jednoho dne by tak z něho mohl vzejít zbrusu nový film. 

Clooney se ale poněkud zdráhal scénář označit za „Dannyho parťáky 4“, místo toho ho přirovnal ke snímku Ve velkém stylu (1979), komediálnímu dramatu od Martina Bresta, ve kterém se tři starci rozhodnou vykrást banku. V našich končinách bude zřejmě o něco známější remake z roku 2017 jménem Loupež ve velkém stylu, v němž si tři hlavní protagonisty zahráli Morgan Freeman, Michael Caine a Alan Arkin.

I tak to ale vypadá, že scénář se opět zaměří na Dannyho Oceana, který se vrhne na další velkolepou loupež, tudíž bychom to za oficiální „čtyřku“ klidně považovat mohli. Ale ještě uvidíme, co dalšího bude o filmu odhaleno. Tedy samozřejmě za předpokladu, že se někdy odlepí od země. 

O první tři díly se postaral režisér Steven Soderbergh, který před pár lety během rozhovoru pro Entertainment Weekly uvedl, že údajně opět začal o natočení čtvrtého dílu přemýšlet. Pokud by tedy onen scénář, o němž Clooney mluvil, byl schválen, dostal by snímek opět na starost právě on?

Holt uvidíme, zřejmě bude také záležet na komerčním úspěchu onoho chystaného prequelu, jenž by se měl zaměřit na Dannyho rodiče. Zatím ale není známo, kdy přesně k nám film vlastně dorazí.