Určitě se všichni shodneme na tom, že jízdy vlakem mohou být někdy učiněné peklo. Do jednoho takového se podíváme v novém a řádně brutálním indickém akčňáku jménem Kill, který se pochlubil dalším oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Děj se bude točit kolem Amrita (Laksh Lalwani), člena armádního komanda, který jednoho dne zjistí, že jeho láska a snoubenka Tulika (Tanya Maniktala) se musí proti své vůli provdat za jiného muže. Amrit proto nastupuje do vlaku do Nového Dillí,k aby plán na svatbu zastavil. Brzy ale bude muset čelit mnohem vážnějším problémům, protože vlak přepadne banda nebezpečných a ozbrojených zlodějů pod vedením nelítostného Faniho (Raghav Juyal). Amrit a jeho parťák Viresh (Abhishek Chauhan) proto budou muset zachránit jak Tuliku a její rodinu, tak i zbylé pasažéry. Hrdina sice čelí početné přesile, ale proti jeho dovednostem nemají zločinci ve vlaku žádnou šanci. 

Scénář a režii si vzal pod palec Nikhil Bhat, který má za sebou snímky jako Dokud neumřeš jako bys nežil (2017) a Hurdang (2022).

Dále se ve filmu objeví herci jako Ashish Vidyarthi, Adrija Sinha, Harsh Chhaya, Parth Tiwari, Kashyap Kapoor, Rupesh Kumar Charanpahari a Sahil Gangurde.

V amerických kinech se má film objevit 4. 7. 2024, bohužel stále ještě nevíme, zda se dostane také k nám.