Na druhou část Odplaty, sedmého dílu legendární filmové série Mission: Impossible, si bohužel budeme muset počkat až do příštího roku. Mezitím se ale k chystanému snímku, ve kterém bude Ethan Hunt (Tom Cruise) pokračovat ve svém boji proti zlovolné umělé inteligenci a jejím poskokům, připojují nové tváře.

Jednou z nich bude americký herec Tramell Tillman, kterého bezpochyby poznají všichni fanoušci seriálu Odloučení (2022), v němž si zahrál padoucha Setha Milchicka. Dále si také zahrál v sériích jako Godfather of Harlem (2019) a Velký lov (2020). Koho přesně si v chystané druhé části Odplaty zahraje, však zatím není známo. 

Zcela původně jsme se filmu měli dočkat už letos, ale vzhledem k tomu, že loni ochromila Hollywood stávka a herců a scenáristů, se snímek musel odložit.

Jsme každopádně velice zvědaví na to, jaká vlastně bude budoucnost celé série. První část Odplaty sice měla fajn přijetí, ale z hlediska celosvětových tržeb se jednalo o nejslabší díl od dob Mission: Impossible III (2006). Rozpočet nejnovějšího dílu navíc činil masivních 291 milionů dolarů, celkově ale utržil 567,5 mega, což na cenovku filmu rozhodně není moc.

Zatím to ale nevypadá, že by Paramount chtěl celou franšízu zaříznou, navíc i režisér Christopher McQuarrie v minulosti naznačoval, že Huntova cesta po Odplatě ještě neskončí. Holt uvidíme, co s sebou přinese budoucnost. 

Mezi další herecké nováčky patří ještě Nick Offerman (Parks and Recreation), Janet McTeer (Ozark) a Katy M. O'Brian (Mandalorian). Christopher McQuarrie, který natočil i předešlé díly Národ grázlů (2015) a Fallout (2018), se opět postaral o režii.

Druhá část Odplaty do našich nakonec dorazí až 22. 5. 2025.