Příští týden nás čeká vyloženě libová seriálová nadílka. Nejenže vyjde druhá řada Rodu Draka (2022), ale také se k nám konečně dovalí i čtvrtá sezóna dospěláckého seriálu The Boys (2019), která bude premiérovat na službě Prime Video. Amazon se proto rozhodl vydat krátký klip z jedné z epizod, kterou si můžete pustit výše.

Na scénu se tak vrací Billy Butcher (Karl Urban), jenž se v klipu pokouší dostat Ryana (Cameron Crovetti) pod svá ochranná křídla, ale chlapce má bohužel kolem prstu dokonale omotaného jeho otec Homelander (Antony Starr), který si Billyho bezmoc náležitě užívá. A samozřejmě nezapomene zmínit chmurný fakt, že kvůli nadměrnému užívání Compoundu V zbývá Billymu už jen několik měsíců života. Z traileru ale víme, že Billy se dozví o existenci viru, jenž zabijí superlidi, bude to ale stačit k Homelanderově porážce? 

To holt uvidíme, kromě výše zmíněných postav se ještě vrací hrdinové Hughie (Jack Quaid), Mother’s Milk (Laz Alonso), Frenchie (Tomer Capone), Kimiko (Karen Fukuhara) a Starlight (Erin Moriarty).

Z nováčků se nám představí Joe Kessler (Jeffrey Dean Morgan), Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward).

Dále se ještě vrací Dále se vrací Claudia Doumit jako Victoria Neuman, Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train, Colby Minifie jako Ashley Barrett a Nathan Mitchell jako nový Black Noir. Eric Kripke jeden z tvůrců seriálu, už připravuje pátou řadu.

Na službě Prime Video od 13. 6. 2024.