Kvůli stávkám herců a scenáristů z minulého roku se čekání na čtvrtou řadu seriálu The Boys (Banda) o něco protáhlo. Před pár měsíci nám ale Amazon nadělil první oficiální trailer, který potvrdil že další řada skutečně dorazí až v roce 2024. A nyní máme konečně na světě i přesné datum.

Amazon zveřejnil nový plakát, který odhaluje, že čtvrtá řada se na službě Prime Video objeví 13. 6. 2024. Na plakátu se nacházejí dvě primární hrozby pro naši anti-hrdinskou partu, starý dobrý Homelander (Antony Starr), jemuž se podařilo omotat si kolem prstu svého syna Ryana, a nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), které se po událostech spin-offu Gen V dostala do rukou strašlivá zbraň proti superlidem

Z hlavních hrdinů se na scénu vrací Billy Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid), Frenchie (Tomer Capone), Mother’s Milk (Laz Alonso), Kimiko (Karen Fukuhara) a Starlight (Erin Moriarty), která se k Butcherově bandě připojila po událostech třetí sezóny.

Trailer z minulého roku nám také představil nového spojence, kterého si zahraje charismatický Jeffrey Dean Morgan (Živí mrtví), jak přesně Butcherově skupině pomůže v boji proti Homelanderovi a společnosti Vought, se necháme překvapit. 

Podle traileru se také například vrátí Chace Crawford jako The Deep, Jessie T. Usher jako A-Train a Colby Minifie jako Ashley Barrett. Mezi další nováčky patří ještě superhrdinky Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward). Nejedná se však o postavy z původních komiksů, nad jejich úlohou v seriálu tudíž visí otazník.

Na výrobu opět dohlížel showrunner Eric Kripke, podle kterého bychom se měli v budoucnu dočkat i páté sezóny. Těšit se můžeme i na nový seriálový spin-off jménem The Boys: Mexico, na který budou dohlížet herci Diego Luna (Andor) a Gael García Bernal (Babel).