Jak jsme vás již informovali, tak během září proběhne další netflixovská série oznámení na fanouškovské akci TUDUM. Konference jsou rozděleny podle kontinentů, a tak fanoušek, který bude chtít pokrýt veškerá oznámení, si bude muset leckdy trochu přivstat. Velkým lákadlem celé akce pak bude přítomnost herce Henryho Cavilla, který by jako představitel Geralta z Rivie měl přinést nejčerstvější novinky z přípravy třetí série Zaklínače.

Otázkou ale zůstává, s čím Henry Cavill na TUDUM přijde. Natáčení skončilo teprve minulý týden a bylo by obrovské překvapení, kdyby se na akci objevila video upoutávka na nadcházející sérii. Teaser trailer by pak mohl být reálnou možností, ale spíš se domníváme, že jestli se něco na akci objeví, tak to budou záběry přímo z natáčení.

Trouchu jako utopie nám přijde i případné oznámení přesného data, kdy třetí série dorazí na streamovací platformu Netflix. Nicméně přítomnost hlavního herce může naznačovat něco většího, z čeho by nám teoreticky mohla spadnout brada až na zem. A co byste rádi viděli na akci TUDUM ze světa zaklínače vy?

Recenze druhé řady Zaklínače