Už příští týden se dočkáme druhého ročníku akce TUDUM, která se postupně zapisuje do podvědomí fanouškovské základny. Tento event je jedinečný díky mnoha různým odhalením jak ze zákulisí příprav seriálů a filmů, ale také díky svému zajímavému časovému a organizačnímu rozložení.

Na rozdíl od prostého výčtu novinek během krátkého horizontu ze všech existujících žánrů, tady existuje určitá diverzita díky původu oznámených novinek. TUDUM totiž probíhá celý 24 hodin, ale jedná se o 5 různých vysílání, které se rozdělují podle příslušných zemí.

Vše odstartuje 24. 9. odhalením nového seriálu z Koreje ve 4:00 našeho času. V 7:30 se přesuneme dále na západ do Indie, kde se s diváky účinkující podělí o informace k novinkám z této země. V 19:00 našeho času se můžeme těšit na první část, která se bude věnovat dílům z USA a Evropy, načež bude následovat druhá část ve 20:30 z Latinské Ameriky a ostatních zemí. Poslední a závěrečné slovo bude mít akce z Japonska pro nás už 25. 9. ve 6:00.

Mezi očekávaná oznámení patří i odhalení Squid Game, Lupin, Stranger Things, The Witcher a The School for Good and Evil. Mimo jiné se můžeme těšit i na nová oznámení her, které se pomocí Netflixu mohou objevit ve vašich mobilních zařízení. Celý seznam si můžete prohlédnout na přiloženém plakátku.