I v roce 2024 nám Netflix nadělí celou řadu filmových a seriálových titulů. A na jaké z nich se mohou diváci těšit? Přesně to odhaluje preview video Next on Netflix 2024, které si můžete pustit výše. To nabídne tříminutovou nadílku ukázek jak na nové, tak i navracející se tituly.

Z filmů se tak můžeme těšit například na velkolepý návrat Policajta z Beverly Hills skrze snímek Beverly Hills Cop: Axel F, temnou fantasy Mladá dáma, kde bude princezna Millie Bobby Brown bojovat s draky, akční komedii Hit Man s Glenem Powellem, případně můžete dát šanci pokračování sci-fi Rebel Moon, které tentokrát ponese název Jizvonoška. Tedy samozřejmě pouze za předpokladu, že vás první díl příliš neznechutil.

Dále se můžeme těšit na filmy jako Atlas, The Union, American Primeval, Six Triple Eight, Unfrosted: The Pop-Tart Story a další. 

Ze seriálového světa jsme se dočkali například krátké ukázky na třetí řadu netflixovského hitu Bridgertonovi (2020), která dorazí na jaře. Prostor dostaly také slibně vyhlížející tituly jako hraný Avatar: Legenda o Aangovi a Problém tří těles. Jednu z nejočekávanějších věcí si ale Netflix nechal až na konec. A to ukázku na druhou řadu veleúspěšného jihokorejského seriálu Hra na oliheň (2021), která nám ukáže scénu, jež zřejmě hned naváže na sekvenci z konce první sezóny.

Počítat můžeme i s návratem seriálů jako Emily in Paris (2020), Outer Banks (2020), Noční agent (2023) a Diplomatické vztahy (2023).

Prostor dostanou i seriály, které se k nám v roce 2024 vrátí už naposledy. Patří mezi ně například série Cobra Kai (2018), která připravuje svou šestou a již finálovou sezónu.

Podobně je na tom i Umbrella Academy (2019), jejíž nadcházející čtvrtá sezóna už bude poslední.