David Leitch, jedno z největších režisérských es akčního žánru, nám na začátku května nadělí svůj hvězdně obsazený snímek jménem Kaskadér. Pokud vás ale dosavadní trailery zanechaly chladnými a celkově vás film příliš nezaujal, tak vězte, že první reakce od amerických recenzentů jsou vyloženě nadšené. Snímek má podle všeho parádní a zábavnou akci, povedené vtipy a také skvělé herce, mezi které patří Ryan Gosling (Barbie) a Emily Blunt (Oppeneheimer). Studio Universal se každopádně pochlubilo novým oficiálním trailerem, kde o další nálož akční jízdy rozhodně není nouze. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už dlouho víme, hlavním protagonistou se stává Colt Seavers (Gosling), zkušený a okouzlující kaskadér, který si od své nebezpečné práce dal na rok pauzu poté, co prodělal vážný úraz. Před kamery ho ale znovu vytáhne Jody Moreno (Blunt), režisérka chystaného akčního filmu, která je zároveň Coltovou bývalou přítelkyní. Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), hlavní hvězda filmu, totiž za záhadných okolností zmizí, což se jedna z producentek (Hannah Waddingham) snaží před médii utajit. Colt se tak už brzy zaplete do nelítostného světa zločinu, v němž doopravdy otestuje své kaskadérské dovednosti. 

Režisér David Leitch, který se kaskadérské práci věnuje také, nám nadělil akční tituly jako Atomic Blonde: Bez lítosti (2017), Deadpool 2 (2018) a Bullet Train (2022). Scénář zpracoval Drew Pearce (Hotel Artemis).

Dále se ve snímku objeví herci jako Teresa Palmer, Lee Majors, Stephanie Hsu, Winston Duke, Ben Knight, Adam Dunn, Robert McFarlane a Beth Champion.

Do našich kin se snímek podívá až 2. 5. 2024.