Dnes vstupuje do kin očekávaná marvelovka Thor: Láska jako hrom, ve které si hlavního padoucha zahraje sympaťák Christian Bale. Nebude to však jediný velkofilm, ve kterém ho letos uvidíme. Ke konci roku se totiž představí v jedné z hlavních rolí ve hvězdně obsazeném krimi dramatu Amsterdam. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Snímek bude kombinovat skutečná historická fakta s určitou dávkou fikce. Hlavní protagonisté se budou skládat z trojice, kterou tvoří Christian Bale a John David Washington v rolích dvou vojáků, plus ještě Margot Robbie v roli zdravotní sestry. Všichni tři jsou neprávem obviněni z vraždy, ke které došlo v období 30. let dvacátého století. 

I přestože tato trojice na vlastní oči viděla, kdo je vlastně za vraždu zodpovědný, přesto se z ní stane hlavní skupinka podezřelých. Aby mohli úspěšně očistit své jméno, musí proto tento zapeklitý zločin vyřešit sami a dosáhnout tak spravedlnosti. K tomu však budou potřebovat pomoc od nejrůznější sorty lidí, které ztvární další slavné hollywoodské hvězdy. Dočkáme se tak nejenom (snad) poutavé detektivky s komediálními prvky, ale i nějaké té romance, zrady a spiknutí. 

O scénář a režii se postaral slavný americký filmař David O. Russell, který se po dlouhých sedmi letech konečně vrací do filmového světa s novým snímkem. Russell má na kontě hned několik oscarových nominací jak za scénář, tak i za režii. Jmenovitě se jedná o jeho filmy jako Fighter, Terapie láskou a Špinavý trik. Kromě výše zmíněných herců se také dočkáme hvězd jako Robert De Niro, Michael Shannon, Anya Taylor-Joy, Andrea Riseborough Chris Rock, Rami Malek, Zoe Saldaña a Matthias Schoenaerts.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 11. 2022.