Přesně za měsíc se k nám přiřítí zbrusu nový mysteriózní thriller s nádechem sci-fi, který ponese název Spiderhead. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se bude odehrávat v blízké budoucnosti, v níž je vězňům vždy učiněna jistá nabídka, díky které si mohou zkrátit svůj trest. Stačí se podrobit tajemným experimentům v supermoderní věznici jménem Spiderhead, které provádí geniální farmaceut Steve Abnesti (Chris Hemsworth). Ten začal před nějakou dobou na jednotlivých vězních zkoušet podivnou drogu, která dokáže ovládat emoce a touhy. Abnesti se díky tomuto vynálezu tak postupně snaží posouvat hranici toho, co s ní je možné všechno dělat.

Zatímco Abnesti a jeho výzkumný tým doufají, že změní emocionální a fyzické chování svých testovaných subjektů k lepšímu, někdy budou mít tyto vědecké pokusy kontraproduktivní účinek. A jak je z traileru patrné, v některých případech i poteče krev. Věčně optimistickému farmaceutovi začne také „pomáhat“ vězeň Jeff (Miles Teller), který se následně s Abnestim i spřátelí. Zároveň ale začne přemítat o tom, k čemu vlastně bude ona testovaná droga nakonec použita. Snímek vychází podle povídky Escape from Spiderhead od amerického spisovatele George Saunderse, který ji napsal v roce 2010.

O film se postaral režisér Joseph Kosinski, který natočil snímky jako TRON: Legacy, Oblivion a Hrdinové ohně. Film napsalo duo Rhett Reese a Paul Wernick, které je zodpovědné za scénář k oběma dílům Deadpoola. Ve filmu se také dočkáme herců jako BeBe Bettencourt, Tess Haubrich, Angie Milliken, Stephen Tongun, Mark Paguio, Sam DelichJoey Vierira.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.