Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Není žádnou novinkou, že streamovací platformy sehrávají v současném filmovém a seriálovém světě jednu z největších úloh, přičemž tou zřejmě neslavnější z nich je Netflix. A ať už si o tomto streamovacím gigantovi myslíte cokoliv, nelze mu upřít, že z podstatné části formoval dnešní podobu televizní zábavy.

Pokud i vy toužíte prozkoumat filmové a seriálové tituly z jeho originální produkce, případně chcete tuto možnost poskytnout někomu jinému, můžete zakoupit poukaz od Givery. Délka jeho expirace je neomezená a lze ho kombinovat s více poukazy, doba členství se prodlouží. Filmy a seriály budete moci sledovat odkudkoliv a na jakémkoliv zařízení, včetně mobilů.

Dostupný bude ve dvou možných hodnotách: 400 Kč a 1000 Kč. Elektronický způsob doručení je zdarma, ovšem pokud budete ochotní si trochu připlatit, můžete využít i poukaz vytištěný za 49 Kč, případně rovnou v luxusním balení za 169 Kč.

Nutno také dodat, že počet zařízení, ze kterých lze službu využívat souběžně, se liší dle úrovně předplatného. Pokud každopádně znáte nějakého extrémního filmového fanatika a budete mu chtít udělat radost, dárkový poukaz od Givery bude určitě dobrou volbou.

A pokud se spíše řadíte mezi příznivce české tvorby, tak se můžete s poukazem obrátit na Voyo s mateřskou společností TV Nova. Portál kromě filmů a seriálů nabízí také řadu dokumentů a zábavní pořady, kterými si lze zpříjemnit nejeden poklidný a deštivý víkend doma. Patří mezi ně i oblíbené pořady od TV Nova, jež Voyo nabídne o týden dříve než v televizi.

V nabídce je až 2000 stále se obměňujících titulů, které pocházejí převážně z našich českých luhů a hájů, ovšem najdete zde i nějakou tu zahraniční tvorbu. Ochuzeni nebudou ani fanoušci sportu.

To vše si můžete vychutnat na jakémkoliv zařízení (mobil, tablet, počítat, televize), navíc ještě k tomu zcela bez reklam.

Opět si můžete vybrat jeden ze tří výše zmíněných způsobů doručení (elektronicky, vytištěný, luxusní balení). Poukaz bude dostupný v hodnotách 159 Kč na 1 měsíc, 477 Kč na 3 měsíce, 954 Kč na 6 měsíců a 1908 Kč na 1 rok. Pro milovníky české filmové a seriálové tvorby tudíž jednoznačně ideální dárek.