Herec Charlie Day, hvězda ze seriálu It's Always Sunny in Philadelphia (2005), nám přesně za měsíc nadělí svůj režisérský debut jménem Fool's Paradise, jehož oficiální trailer tak trochu připomíná něco z filmografie Wese Andersona. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se zaměří na podivuhodného chlapíka, který z jakéhosi důvodu zcela přestal rozumět fungování světa a patrně i tak trochu oněměl. Jeho skutečné jméno je záhadou, ale později mu všichni začnou říkat Latte. Po propuštění z psychiatrické léčebny ho objeví publicista, kterému se v poslední době neustále lepí smůla na paty. Ten si následně s šokem uvědomí, že Latte jako kdyby z oka vypadl slavnému metodickému herci, který však odmítá opustit svůj karavan, aby mohl natáčet. Latte tak po něm následně převezme roli v jakémsi westernu, což vyústí v události, které mu navždy změní život. 

Z milého, něžného a hlavně nemluvného Latteho se rázem stane velká filmová hvězda, která má vlastní producenty, agenty, manažery a právníky. Dokonce se pak i ožení s další velkou hvězdou (Kate Beckinsale), kterou by mu kdejaký muž mohl závidět. A i přestože Latte přišel k této nesmírné slávě jako slepý k houslím, stává se z něho miláček davu po celém světě.

V rámci svého dobrodružství se tak střetne s neuctivými akčními hrdiny, hereckými alkoholiky, nepředvídatelnými režiséry, superagenty a mocí posedlými magnáty. Z traileru je ale patrné, že věci se v jistý moment strašně pokazí. A Latte a jeho tým pak budou muset najít cestu zpátky na vrchol. Je to ale skutečně ta pravá cesta, po které by se měl náš skromný šťastlivec ubírat? A kým vlastně je ve skutečnosti? 

Day se kromě režie postaral také o scénář, což ovšem není moc překvapivé, protože mnoho epizod z výše zmíněného seriálu It's Always Sunny in Philadelphia napsal sám. Je taktéž jedním z tvůrců sérií jako Cool Kids (2019) a Mythic Quest: Raven's Banquet (2020).

Snímek má každopádně parádní obsazení, dočkáme se herců jako Adrien Brody, Travis Fimmel, Jason Bateman, Ken Jeong, John Malkovich a Ray Liotta.

V amerických kinech by měl snímek premiérovat 12. 5. 2023, zatím ale není známo, zda dorazí také k nám.