Datum vydání velmi očekávané CGI animované série Resident Evil: Infinite Darkness se blíží a není tedy divu, že se na ni snaží Netflix stále více upozorňovat. Na oficiálním YouTube kanále streamovacího gigantu se konečně objevil oficiální trailer. Ten prozrazuje zajímavé informace o zápletce a odhaluje části akčních, ale i strašidelných scén.

Přečtěte si také: Resident Evil: Infinite Darkness dostává trailer oznamující datum premiéry

Seriál pokračuje v událostech, které fanoušci série znají ze čtvrtého dílu videoherní série. Během roku 2006 je oblíbené duo Leon Kennedy a Claire Redfield pozváno do Bílého domu společně s dalšími dvěma agenty. Všichni čtyři mají za úkol prozkoumat hackerský incident, jehož součástí byl přísně tajný zpravodajský soubor související s biologickou laboratoří v Šanghaji

Jak je v sérii Resident Evil zvykem, vše se pokazí a hrdinové budou muset odrazit novou vlnu nemrtvých. Agenti budou společně muset ochránit prezidenta a taktéž přijít na to, co má nová vlna nakažených společného s občanskou válkou v Penamstánu, které se účastnil agent Jason. Během série se hrdinové nepodívají jen do Bílého domu, ale i do útrob ponorky a nejspíše i do již zmiňované biologické laboratoře v Šanghaji.

Budoucí diváci se mohou těšit na akci, všudypřítomný strach, záhadné vyšetřování a na staré dobré postavy z tohoto oblíbeného japonského univerza. Tvůrci navíc slibují, že se při tvorbě snažili držet co nejvíce kořenů Resident Evil série, aby nezklamali fanoušky původních videoher.

Resident Evil: Infinite Darkness je pouze jedna ze dvou sérií, které Netflix s firmou Capcom vyrábí. Druhý, hraný seriál, produkuje Constantin Film. V současné době zatím není známé, kolik bude mít CGI seriál epizod. Tyto informace se však dozvíme nejpozději 8. července/júla 2021, kdy se seriál objeví na streamovací platformě Netflix.