Česká autorka Kristýna Sněgoňová píše jak na běžícím páse. V roce 2018 napsala temný noir urban fantasy román Krev pro Rusalku. Rok na to, přesně na konci roku 2019 přidala urban fantasy román s názvem Zřídla. Odehrával se v Brně, pod kterým se nacházela Zřídla magické energii.

Po vydání poslední knihy je to přibližně půl roku a Kristýna Sněgoňová bude v dohledné době vydávat svůj nový titul. Tentokrát se bude jednat o sci-fi/postapokalyptický román Město v oblacích. Vydání má opět na starosti nakladatelství Epocha. To také fanouškům vzkázalo, že se kniha právě nachází v tiskárně, tudíž je její vydání opravdu za dveřmi.

Město v oblacích se odehrává ve světě, ze kterého zbyly pouze trosky. Lidé se však dokázali zachránit, protože když se hroutil, postavili město na obrovských a velice vysokých pilířích. To se stalo velmi velmi dávno, tak dávno, že by si to nikdo neměl pamatovat. Pokud však někdo něco o této době tuší, vystavuje se velkému nebezpečí. Císařská tajná služba Polit by si totiž na něj mohla posvítit, protože svět mimo město prostě "neexistuje". Alespoň ne pro obyvatele, kteří nejsou vyvolení. Vše se změní, když se stará tajemství začnou vynořovat a ve městě se záhadným způsobem začnou ztrácet děti. Nejlepší vyšetřovatel Politu pochopí, že jsou věci jinak, než mu celý život tvrdili.

Tento zajímavý sci-fi/postapokalyptický román by se měl objevit v prodeji 10. června/júna tohoto roku. Jelikož už je v tiskárně, posun data vydání by opravdu neměl hrozit. K zakoupení samozřejmě bude na eshopu nakladatelství Epocha a na pultech knihkupectví.