Tak se bohužel zdá, že čtvrté řady dospělácké seriálové podívané The Boys (Banda) se letos asi nedočkáme. Eric Kripke, jeden z tvůrců a hlavních scenáristů, nedávno na svém Twitteru prozradil, že datum premiéry čtvrté řady bude především záležet na tom, jak dlouho bude trvat momentální stávka scenáristů.

Pokud pravidelně čtete naše články, tak jste si už asi všimli, že se o ní často zmiňujeme. To holt proto, že se jedná o opravdu poměrně dost závažnou věc, která vyloženě ochromila celý Hollywood. Stávka trvá už skoro dva měsíce, ovšem její konec je stále ještě v nedohlednu.

Možná ale některé napadne otázka, proč stávka takto ovlivnila i čtvrtou řadu The Boys, která už přece byla dotočena v půlce jara. Inu, ukázalo se, že scénář se začal v postprodukci ještě upravovat, tudíž Kripke, který stávkující scenáristy neváhal podpořit, své pero evidentně také odložil. 

Mnozí fanoušci předpokládali, že čtvrtá řada by se na službě Amazon Prime Video mohla objevit někdy během letošního podzimu. Nicméně kvůli momentální stávce je stále více pravděpodobnější, že se jí dočkáme až někdy v roce 2024. Ale ještě neztrácejme naději.

Co se hlavního příběhu týče, opět se dočkáme návratu naší staré dobré party protagonistů, které ztvární Tomer Capone (Frenchie), Laz Alonso (Mother´s Milk), Jack Quaid (Hughie), Karen Fukuhara (Kimiko), Erin Moriarty (Starlight) a Karl Urban (Billy Butcher).

Samozřejmě se vrátí i egomaniak Homelander (Anthony Starr), který se konečně dostal do přízně svého syna Ryana (Cameron Crovetti). Mimo jiné bude zpět také nebezpečná Victoria Neuman (Claudia Doumit), která bude patrně ve čtvrté řadě hrát úlohu jedné z hlavních záporaček.

Čtvrtá řada The Boys představí také několik nových tváří. V první řadě například Jeffreyho Deana Morgana, který se mimo jiné proslavil jako charismatický Negan ze seriálu The Walking Dead (2010).

Dále se také můžeme těšit na dvě nové superhrdinky, jmenovitě Firecracker (Valorie Curry) a Sister Sage (Susan Heyward), které však nepocházejí z původní komiksové série, tvůrci je napsali primárně pro seriál.

Kripke už v minulosti potvrdil, že plánuje fanouškům nadělit i řadu pátou. Teď už se jen musíme modlit, aby se čekání na další sezónu příliš neprotáhlo.