Obsazení dalšího filmu slavného amerického filmaře Darrena Aronofskyho, který ponese název Caught Stealing, se nám dále hezky rozšiřuje. Server Deadline nyní hlásí, že filmu se připojil charismatický Vincent D’Onofrio, jehož můžeme znát ze slavných filmových titulů jako Olověná vesta (1987), Muži v černém (1997) nebo Jurský svět (2015), stejně tak i ze seriálů Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (2001) a Daredevil (2015).

Ani u něho však nevíme, koho si vlastně zahraje. Možná padoucha? Však se zápornými rolemi má herec již bohaté zkušenosti. Holt se necháme překvapit.

Když už mluvíme o těch padouších, tak připomeneme, že D’Onofrio si zopakuje roli zločineckého bosse Wilsona Fiska alias Kingpina v chystaném seriálu Daredevil: Born Again, jenž dorazí příští rok. 

Co se nového filmu od Aronofskyho týče, zaměřit by se měl na Hanka Thomsona (Austin Butler), bývalého baseballového hráče, který se nevědomky dostane do boje o přežití v kriminálním podsvětí New Yorku během 90. let. Chystaný titul od studia Sony Pictures bude vycházet ze stejnojmenné knihy z roku 2004 od Charlieho Hustona.

K filmu jsou dále upsáni herci jako Zoë Kravitz (The Batman), Regina King (Watchmen), Matt Smith (Rod Draka), Liev Schreiber (Golda - Železná lady Izraele), Will Brill (Souputníci), Griffin Dunne (Debbie a její parťačky) a Bad Bunny (Bullet Train).

Aronofsky se postará o režii, scénář si vzal pod palec sám autor Charlie Huston, který v minulosti psal pro seriály jako Gotham (2014) a Powers (2015). Zatím však stále není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.