Na akci DC FanDome studia Warner Bros. se objevilo mnoho zajímavých kousků. Jedním z nich je trailer na nový samostatný film o Catwoman. Tato postava má v komiksech velmi dlouho tradici. Nejdříve se objevovala jako záporná postava. Následně se však přesunula spíše do anti-hrdinské pozice. Často jsme ji mohli vidět po boku Batmana, se kterým tvořili velmi zajímavý pár. O popularitě postavy svědčí to, že se ukázala v mnohých filmech, seriálech a hrách a stala se jednou z nejoblíbenějších gothamských postav. Dokonce v roce 2004 dostala vlastní hraný film. Doufejme však, že tento bude o něco lépe hodnocený.

V novém filmu nazvaném Catwoman: Hunted se pokusí ukrást velmi cenný šperk. Tím si Selina Kyle aka Catwoman zaplete s velmi nebezpečnými lidmi. Nejenže se dostane do hledáčku mocného zločineckého konsorcia, ale taktéž Interpolu, který se jen tak lehce nevzdává. A to ani nezmiňuji Batwoman. Možná to bude dost na to, aby ji dostali. Anebo také ne.

Přečtěte si také: Joker od DC jako žena? Ano!

Film bude režírovat Shinsuke Terasawa. Většinu kariéry pracoval jako klíčový animátor. Má však na kontě i pár anime epizod, například Romio x Jurietto a XXXHOLiC. Tento film bude tedy jeho první samostatnou prací. Scénář napíše Greg Weisman, který má z DC velké zkušenosti. Psal pro seriál Batman vítězí, Young Justice, ale třeba i pro Star Wars Povstalci. Film bude mít premiéru digitálně i na Blu-ray 8. února roku 2022.