Kolem seriálu o Cassianu Andorovi začíná být čím dál tím více rušno. Nedávno jsme se dozvěděli, že produkční design pro seriál bude mít na starosti Luke Hull. Nyní již známe část hereckého obsazení. Diego Luna si znovu zahraje kapitána Cassiana Andora. Jeho společníkovi droidu K2-SO znovu propůjčí hlas Alan Tudyk (Firefly). Do role Mon Mothmy se vrátí Genevieve O’Reilly. Mezi novější přírůstky patří Stellan Skarsgard (Černobyl), Denise Gough (Chlapec, který se stane králem) a Kyle Soller (Železná srdce).

Další částí oznámení je, jakou roli sehraje Tony Gilroy. Toho si lidé pamatují jako režiséra a scénáristu Rogue One. Je to však pouze částečná pravda. Téměř celý film natočil Gareth Edwards podle scénáře Chrise Weitze. Gilroy se postaral pouze o přetáčky na žádost studia. Nicméně u seriálu bude pracovat jako scénárista, režisér a v neposlední řadě jako showrunner. Scénář k seriálu napíší také Dan Gilroy (Slídil), Beau Willimon (Dům z karet) a Stephen Schiff (Takoví normální Američané).

Už dříve jsme věděli, že půjde o prequel. Teď konečně známe přesná čísla. Seriál se bude odehrávat 5 let před filmem Rogue One: A Star Wars Story. To znamená, že se bude pohybovat ve stejném časovém období, ve kterém se odehrává děj seriálu Star Wars Povstalci nebo ještě jinak řečeno nějakých 15 let po „Pomstě Sithů“.